Aktuality

25. 9. 2007: Randevous s IT

Randevous s IT = nabídka setkání s odborníky z oboru IT
Společnosti VS computer systems s.r.o. Vsetín a HESPRO spol. s r.o. Hradec Králové připravily pro Vás
 
                                                       
Randevous s IT
 
plné podnětů a případných návrhů řešení Vašich potřeb
 
Byli bychom rádi, kdybychom mohli vhodnou formou vést s Vámi diskusi o potřebách, které cítíte jako prioritní pro Vaši společnost, o významné podpoře IT v optimalizaci Vašich firemních procesů a v neposlední řadě o způsobu financování možných změn.
 
Naše nabídka je ovlivněna trendy posledních let. INVEX, mekka informačních technologií, ztrácí v posledních letech na lesku a již zdaleka nepředstavuje setkání špičkových odborníků, jako dříve. Rozhodně se Vám zde nevybírají technologie pro příštích 10 let dobře. Cesta výběrových řízení je mnohdy velmi strnitá zejména pro společnosti, které nemají dostatečně vyjasněné požadavky na fungující podporu IT. Randevous Vám poskytuje báječnou příležitost k hledání vhodné podpory IT pro Váš business.
 
Forma našeho setkání může být různorodá a necháme pouze na Vašem rozhodnutí, kterou si zvolíte. Preferujeme osobní individuální setkání, pro Vás naprosto nezávazné. Využijte kontaktní adresu qi@vscomputer.cz .
 
Naše firmy mají bohaté zkušenosti se zaváděním informačních technologií a od svého vzniku se zaměřují na kvalitu a profesionalitu dodávaných řešení, zejména do obchodních a průmyslových firem. Máme stabilizovaný tým odborníků, kteří jsou připraveni řešit celé spektrum Vašich potřeb. Naše úspěsná 15 letá činnost je založena na spolupráci s partnery jako jsou : IBM, Intel, Microsoft, HP, GTS Novera, DC Concept.
 
Rádi bychom Vás upozornili na jeden velmi důležitý rys předložené nabídky. Je naprosto jedno v jakém stádiu budování moderně řízené společnosti se nacházíte.
Naší dlouhodobou snahou je nabídnout Vám, svým partnerům, vždy nějaké téma k řešení, které posune Vaši společnost o krok dál k modernější a více prosperující firmě. Pokud jste již nyní firmou, v které vše funguje dokonale, upřímně Vám gratulujeme.
 
Ing.Pavel Bagar
Ředitel společnosti, VS computer systems s.r.o.
 
RNDr. Petr Vysloužil
Marketingový a obchodní ředitel , HESPRO spol. s r.o.
 

zpět

 
© 2024 VS Computer s.r.o.